Ürün Detay

ŞİŞİRME MAKİNESİ

BLW-FRM-1C 12-19 lt   550 BPH

BLW-FRM-2C 12-19 lt 1050 BPH

Preform Damperi

Şişirme makinesini beslemek için preformların boşaltıldığı otomatik devirme sistemli makinedir. Forklift ile üzerine bırakılan preform kolisi otomatik olarak preform elevatörüne boşaltarak kesintisiz preform göndermek ve üretimin durmamasında etkin olan bir makinedir.

 

Preform Besleme

Servo motorla hareket eden, fırın çarkı ile senkron hareket ederek, sürekli çalışan yıldızla preformlar sisteme gönderilir. Üreteceğiniz değişik boğaz çaplarındaki şişeleriniz için bu yıldız kolaylıkla değiştirilebilmektedir.

 

Preformların Transferi

Fırın içerisine preformların transfer edilmesini sağlayan, preform taşıyıcıların bulunduğu ve servo motorla hareket ettirilen grupdur. 

 

Preform Isı Tüneli

Preformlar ısı tüneli içerisinde bulunan lambalar sayesinde homojen şekilde ısıtılmaktadır. Bu sistem preformların boğazı ısıtılmadan çalışmaktadır..

 

Preform Tarak Grubu

Servo Motorla hareket eden sistem sayesinde ısıtılmış ve şişirme yapmaya müsait preformlar kalıp içerisine transfer edilir.

 

Preformların Şişirilmesi

Kalıp içerisine transfer edilen preformlar, servo motorla hareket ettirilen kalıp açma kapatma grubunun kapanması ve yine servo motorla hareket ettirilen gergi operasyonundan sonra, her bir kavite için ayrı yerleştirilmiş olan; son derece hızlı, uzun ömürlü ve hassas çalışan hava blokları sayesinde şişirilir ve şişe haline getirilir.

 

Ürün Çıkış

Şişirilen şişeler otomatik tarak grubu ile makine içerisinden dışarı çıkartılır. Şişeler direkt olarak havalı konveyöre veye çıkış konveyörü vasıtası ile doğrudan çıkışa verilir.